пʼятниця, 18 лютого 2022 р.

Репрезентація досвіду роботи

 Вітаємо музичного керівника
Міхєєву Ірину
з успішним виступом на МО - ШМК (Школа музичного керівника).


17 лютого 2022 року в рамках проєкту

«Фаховий розвиток педагогічних працівників закладів освіти Комунарського району» відбувся семінар модулю 6 «Територія розвитку та партнерська взаємодія педагогічних працівників закладів дошкільної освіти» - «Впровадження Базового компоненту дошкільної освіти та забезпечення якісної музичної освіти дошкільників».
Спікер семінару – Любов Балабуха, вихователь-методист, старший вихователь дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 295 «Червона калина», ознайомила педагогів з питаннями щодо атестації та підвищення кваліфікації музичних працівників.
Вихователь-методист Лутай Тетяна
представила музичного керівника ЗДО № 166 «Ракета» - Ірину Міхєєву, яка поділилась своїм досвідом роботи з ритміки, як цілющим засобом в освіті дошкільників з особливими освітніми потребами (важкі порушення мовлення, ЗПР).




Ритміка є однією з форм активної терапії, спрямованих на подолання недоліків психомоторної, рухової, пізнавальної та емоційно-вольової сфери дітей із ЗПР засобами музично-ритмічної діяльності та психорозвивальних вправ, побудованих на поєднання рухів, музики та слова.