четвер, 18 квітня 2024 р.

Екологічна казка-подорож "Про довкілля треба дбати!"

 20 квітня - Міжнародний День Довкілля.
Більш детально про День Довкілля в Україні і світі за посиланням.


А у садочку "Ракета" - ЕКОлого-просвітницький івент для вихованців і батьків


організували педагоги ЗДО №166 "Ракета" спільно з працівниками сучасного освітньо-мистецького осередку (бібіліотека на Ситова,6).


Вихованці середньої групи №8 стали учасниками екологічної казки-подорожі

"Про довкілля треба дбати".

 Разом з батьками і казковими героями: Червоною Шапочкою, лісовими героями (добрим, дбайливим Вовком - захисником лісу, Веселим Їжачком, працьовитими Мурашками, ніжними квітами, мудрою Бабусею) подорожували лісом, навчали маленьку дівчинку правилам поведінки у природі. Допомагали прибирати галявину, сортували сміття, гасили пожежу, захищали Їжачка, оберігали Мурашок, грали в руханки, танцювали, закріплювали правила безпечної поведінки у довкіллі, спілкувались та отримали солодкі подарунки
від БО БФ "Українська Федерація Банків Продовольства".



Ось такий різноманітний, розважально-пізнавальний 
 День Довкілля у дошкільнят із "РАКЕТИ"!!!





















Із задоволенням відвідали сімейну залу, де в тиші і комфорті можна спілкуватись, читати книжки, грати в ігри, проводити час із користю в сімейному, дружньому колі!






Бібліотека запрошує дітей, батьків, педагогів
до цікавих зустрічей у сучасному освітньому просторі!!!

Вітаємо з Днем Довкілля! 

Зазвичай в цей день громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань... наразі ворог позбавив нас можливості проводити природоорієнтовані заходи так активно як це робили та планували раніше, але ми впевнено продовжуємо боротьбу за вільне та здорове майбутнє нашої Батьківщини.
Продовжуємо Толоку_2024 та наш переможний ЕКОквітень!

Дякуємо #БО_БФ_Українська_Федерація_Банків_Продовольства зв подарунки для дітей.
Щиро дякуємо #Бібліотеки_Запоріжжя за можливість зустрічатись, спілкуватись, дбати про рідне ДОВКІЛЛЯ! Разом ми сильні, вільні, незламні!

Дякуємо ЗСУ за кожен новий день! Віримо в ДОБРО і ПЕРЕМОГУ України!