четвер, 28 березня 2024 р.

Про підсумки ІІІ Міжнародного заняття доброти.

 


Національний рекорд України💙💛 та про підсумки ІІІ міжнародного заняття ДОБРОТИ!
Дякуємо учасникам міжнародного заняття Доброти-2024 та особисто Чирко-Козьмик Наталії за організацію заходів (серія занять, екскурсія в бібліотеку, ярмарок, флешмоб, онлайн заняття, фото зона)























Ми дякуємо всім педагогам, дітям, батькам - ви неймовірні!
💛💙 Разом ми робимо цей світ краще! Все буде Україна!


Шановні педагоги, вас вітає БФ "Щаслива лапа".

Хочемо повідомити, що незважаючи на важкі часи, повітряні тривоги та обстріли, ми з вами не лише провели ІІІ Міжнародне заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, а й встановили Національний рекорд України «Найбільша кількість занять доброти» – 1865 закладів дошкільної освіти та 7205 занять доброти. Щиро радіємо таким досягненням та дякуємо вам за виховання у дітей відповідальності та турботи до тварин!

Під час опрацювання фотозвітів, нам було надзвичайно приємно побачити, що вихователі не обмежувались лише традиційними заняттями, а й показували спектаклі, перевтілювались та перевтілювали дітей у собак та котів, створювали фотовиставки та колажі, організовували сюжетно-рольові ігри, квести, відвідували з вихованцями зоомагазини, ветклініки та притулки, запрошували кінологів та волонтерів, годували безпритульних тварин. 

Ми впевнені, що проведені заняття є незамінним інструментом у вихованні відповідального та гуманного молодого покоління українців. 

Традиційно учасниками заходу також стали навчальні заклади з закордону:  Болгарії, Естонії, Словенії, Латвії, Литви та Чорногорії.

В підсумку, у період з 26 лютого по 1 березня 2024 року всього було проведено 7290 занять доброти в 1885 навчальних закладах.

У нашій країні Заняття доброти пройшло у 885 населених пунктах, зокрема у 227 містах, 134 селищах міського типу та 524 селах.

Більш детально ознайомитись з результатами ІІІ Міжнародного заняття доброти можна на сайті Фонду:

Підсумки ІІІ Міжнародного заняття доброти
Встановлення рекорду України

Також у публікації в facebook - https://www.facebook.com/HappyPawFund/posts/pfbid038Gsx9ZtVQETsuASZJHkzV6iCJYtnzhALQtyu3WCDMaR57gxQDkEAp5Sq7vVZbu87l Ви також можете додати в коментарях фото проведення занять із Вашого закладу та поділитися власними враженнями від проведеного заходу.

Вітаємо ваш навчальний заклад із долученням до встановлення Національного рекорду України та надсилаємо посилання на електронний сертифікат учасника  для Вашого навчального закладу.

В даному сертифікаті ми передбачили місце ("проведено________"), де ви зможете самостійно зазначити ПІБ педагога, який провів заняття, або кількість проведених занять доброти у вашому садочку.

Щоб знайти сертифікат вашого навчального закладу, відкрийте таблицю "Перелік учасників та номер сертифікату" та знайдіть свій навчальний заклад - напроти нього буде зазначено номер сертифікату.

Завантажити сертифікат

Дякуємо вам за співпрацю та таку чудову роботу!

Разом ми робимо цей світ добрішим!

FacebookInstagramYouTubeX (Twitter)